IMG_0684.JPG

 

VOL.1 Melkein suosittelisin tekemään liikaa perunamuusia näitä kahta herkkua varten. Valmistuvat nopeasti ja maku mitä parhain. Laita muusinloput laakeaan vuokaan, levitä päälle cheddarjuustolevyjä ja paista päälle iso määrä punasipulisilppua sekä pekonia. Laita 180 asteiseen uuniin niin, että lämpiää hyvin ja saa hiukan väriä. Ripottele päälle ruohosipulia. Muusi säilyy mehevänä, kun päällä on juustolevyjä.

 

VOL.2  Alimmaisessa versiossa on myös muusi levitetty alimmaiseksi, seuraavana on reilusti paistettua pekonia, sipulia sekä tomaattia. Pekonin päälle on murusteltu kahden juuston loput, Five Fabulous ja Port Salut, mikä tahansa muukin kelpaa. Ja viimeisenä Kivikylän aitoja nakkeja kauniissa rivissä ja eikun 180 asteiseen uuniin niin että nakit saavat kivan värin ja pekonin rasva mukavasti tirisee muusin pinnalla. On hyvää, joten tee ensi kerralla hiukan isompi kattilallinen muusia, jotta jää hiukan yli.

 

IMG_9122.JPG