IMG_2480.JPG

 

Laitan muutamia hyviä brunssiherkkuja iloksenne sunnuntaita ajatellen, eikä pelkästään äitienpäivää varten vaan yleensäkin sellaista hyggeilysunnuntaita ajatellen. Meillä on otettu tavaksi ottaa jokainen sunnuntaiaamu hiukan pidemmän kaavan mukaan kaikessa rauhassa kunnon ruokaa nauttien ja lehtien sekä hyvän kahvin kanssa. Harmillista kyllä, että terassille ei vielä ole aamuisin mitään asiaa ei edes lämmittimen kanssa, on se vaan niin kylmää. 

 

Frittata valmistuu nopeasti ja tämä versio on törkeän hyvää. Pannulla paistetaan sipuli, pekoni ja silputtu parsa runsaassa voissa tietenkin ja päälle kaadetaan munaseos, jossa on raejuusto, tuorejuusto sekä mausteet, päälle kun vielä ripotellaan Gruyere-juustoa ennen uuniin laittoa, on tulos kyllä täydellisyyttä hipova. Ihana ja tuhti aamupala, jolla pärjäilee pitkälle iltapäivään. 

 

IMG_2458 (2).JPG

 

IMG_2471.JPG