IMG_9657.JPG

 

Juhannus juhlittu eikä valittamista. Täällä oli lauantaina varsin ihana ilma kuten kuvasta näkyy. Makoilimme takarannalla lämpimillä kivillä ja tuoksuttelimme merituulta. Taisi siellä olla muutama muukin pari paossa porilaista vesisadetta, joka kiersi aurinkosaaremme jälleen varsin hienosti. 

 

IMG_9677.JPG

 

IMG_9470.JPG

 

IMG_9688.JPG

 

Oluen ja hyvän ruuan ystäville avattu paikallinen The Merry Monk houkutteli joka päivä visiitille. Ahkerista vierailuistamme huolimatta Ukolla on edelleen olutrepertuaaria maistamatta, onneksi meillä on lyhyt matka. Väkeä riitti runsaasti ihan joka päivälle, vaikka kuvanottohetkellä taisi olla hiukan rauhallisempi hetki. Ihana tunnelma ja mainio palvelu, kannattaa siis lähteä testaamaan Maijan herkkuja hiukan pidemmältäkin. 

 

IMG_9682.JPG

 

Voiko ihmisestä tulla kahvijuoppo ihan muutamassa viikossa? Näköjään voi. En edes kehtaa kertoa juhannuksena juotujen espressojen ja cappuccinojen määrää. Kaiken kukkuraksi olen tartuttanut kahvivaivan vielä pojuunkin, joka hörppii lattea pari kertaa päivässä. Isommat pojat ovat sisäistäneet tämän jalon taidon jo aikaisemmin. Onneksi on kesäloma, ettei työkavereiden tarvitse kuunnella jatkuvaa kahvianalyysiä, olenhan tosiaan jo melkoinen asiantuntija. Täytyy antaa tunnustusta Ukolle, joka kiltisti jaksaa nyökytellä kahvijutuille ja kantaa postista uusia papuja. Poju on huolissaan kuka ne kaikki kahvit juo. En usko, että se on ongelma, olen vain yrittänyt etsiä sitä suurta suosikkia, joka löytyi muuten tänään. Kahvintuoksun lisäksi täällä on nautiskeltu sireeneistä. Aivan uskomatonta kukkamerta pitkin saarta ja tuoksu on ihan huumaava. 

 

IMG_9404.JPG

IMG_9502.JPG

IMG_9531.JPG

 

Perinteinen juhannusyön ulkoilu sujui pyöräilyn sijasta tänä vuonna autolla. Ilma oli aikas viileä ja usvainen, joten lämmin auto houkutteli varsin hyvin muutamaa jalkautumista lukuunottamatta. Mielettömän kaunis ja tyyni keli, täydellisen rauhallinen kylän raitti, lokkien kirkuna ja täydellinen seura, enempää ei oikein voisi toivoa. On se vaan niin hienoa asua juuri täällä onnellisten ihmisten saarella.

 

IMG_9768.JPG

IMG_9778.JPG

IMG_9774.JPG