IMG_5706.JPG

 

Toscapiirakka aprikooseilla kuulostaa juuri sopivalta hiukan pimeneviin iltoihin, vielä kun keittää kaveriksi tummapaahtoista kahvia, sopii nautiskella kahvihetkestä. Tämä piirakka on varsin nopea tehdä, sillä pohjan ainekset sekoitetaan nopeasti keskenään ja piirakkaa pidetään reilu kymmenen minuuttia uunissa, sillä välin siivutetaan aprikoosit, jotka saavat muuten olla tosi kypsiä. Toscakuorrutteen ainekset sekoitetaan kattilassa, kiehautetaan ja pidetään lämpimänä niin kauan, että seos kaadetaan piirakan ja aprikoosien päälle. Kuorrutettu piirakka laitetaan vielä kymmeneksi minuutiksi uuniin ja se kannattaa laittaa uunissa ylätasolle, jotta kuorrute saa kauniin värin. Samalla ohjeella voi myös tehdä persikkapiirakkaa tuoreista persikoista. Säilykekin käy, mutta kannattaa valuttaa persikat kunnolla ennen piirakan päälle laittamista. 

 

IMG_5721.JPG

 

IMG_5709.JPG

 

IMG_5716.JPG