IMG_9928.JPG

 

IMG_9942.JPG

 

Jokavuotinen ongelma tähän aikaan vuodesta, jotta mitä sinne laskiaispullan väliin oikein pitäisi laittaa. Ennen sentään mietittiin vain hillon ja mantelimassan välillä, mutta nyt tuntuu että vaihtoehtoja on joka vuosi yhä enemmän. Keräsin teille tähän erilaisia versioita, valitse mieluisesi tai tee vaikka usempi erilainen.

  1. Oma suosikkini on ehdottomasti sitruunainen laskiaispulla. Vatkataan purkki kermaa vaahdoksi ja lisätään siihen purkki mascarponea, maustetaan seos muutamalla lusikallisella sitruunatahnaa ja sokeritilkalla.
  2. Valkosuklainen laskiaispulla tehdään vatkaamalla purkillinen kermaa ja lisäämällä siihen 50g sulatettua ja jäähdytettyä valkosuklaata, lisää vielä ripaus vaniljasokeria ja seos on täydellinen pullan väliin.
  3. Ihanan kesäisen laskiaispullan saa murskaamalla pakastemarjoja ja lisäämällä joukkoon hiukan vadelmahilloa. Vielä kun hillon kanssa tarjoilee kermavaahtoa on pulla parempi kuin hyvä.
  4. Kinuskinen laskiaispulla on herkkujen herkku, vatkaa purkki kermaa ja lisää joukkoon kinuskikastiketta puolen desin verran, lisää myös sokeria tarpeen mukaan.
  5. Nutella laskiaispulla valmistuu myös käden käänteessä, vatkaa purkki kermaa ja lisää siihen pari ruokalusikallista nutellaa. Pursota pullan väliin ja nauti.

 

IMG_9939.JPG

 

IMG_9954.JPG