IMG_3897.JPG

 

IMG_3909.JPG

 

Edellisen postauksen punajuuripihvit maistuvat tässä burgerissa erityisen hyviltä. Tähän vähän miehisempään settiin on punajuuripihvien kaveriksi valittu muitakin meheviä makuja kuten suolakurkkua sekä anjovista. Burgeri on koottu nopsakasti rapeiksi paahdettujen maalaisleipäviipaleiden väliin ja joka väliin on lurautettu hiukan ketsuppia ja kurkkumajoneesia. Pihvien kaverina on paistettua munaa, joka on maustettu tuhdisti valkosipulilla, paistettua sipulia sekä tuoreita sipulinvarsia, suolakurkkua sekä anjovissiivuja.

 

Tuntui olevan hyvää, sillä katosi aika nopeasti, eikä kuulut muuta kuin tyytyväinen myhäily. Ensimmäinen satsi tosin meni parempiin suihin, sillä juuri kun Ukolla oli valmis setti nenän edessä ja kylmänhuuruinen olut avattuna tuli palohälytys ja siinä ei sitten kahdesti mietitä, kun VPK kutsuu. Onneksi hälytys oli nopea ja saatiin verensokerinlasku burgerilla sopivasti tasattua. Tämä herkku on myös todella helppo toteuttaa gluteenittomana valitsemalla gluteenittomat leipäsiivut. Meillä muuten tehdään punajuuripihvejä usein niin iso satsi kerralla, että riittää pakkaseen saakka. Edellisenä päivän kun ottaa pihvit jääkaappiin sulamaan sujuu burgerin teko seuraavana päivänä varsin nopeasti.

 

IMG_3892.JPG

 

IMG_3919.JPG