IMG_9366.JPG

 

Meidän juhannus pyörähti käyntiin eilen hyvässä seurassa mainioiden herkkujen kera. Ilmasta viis, kyllä sitä ennenkin on juhannustettu viileässä kelissä, sitäpaitsi nyt näyttää ilma kirkastuvan, joten ulos lähdetään ihan juuri. Grillitarvikkeita on viikonloppua varten hankittuna ja parin viimeisen viikon tiukat aikataulut jääneet taakse, joten rentoutumista edessä ja sekös tuntuu mukavalta. 

 

Laitan teille tähän tämän toisen juustokakun ohjeen, toffeinen versio tulee seuraavaksi. Aina ei mene niinkuin Strömsössä ja eilen juustokakkuja tehdessäni tajusin, että reunanauha on loppu, kaupunkiin ei enää kerinnyt ja tämän kolmikerroksisen kanssa kävi juuri niinkuin arvasinkin, reuna ei ollut kaunis. Niinpä laitettiin hiukan kermavaahtoa ja mansikoita reunaan ja hyvin kelpasi. Keskimmäisessä kerroksessa on mansikkasurvosta, joten kesä maistuu aika ihanasti suklaan lisäksi tässä kakussa. Kakku on tehty 20cm irtopohjavuokaan, joten jos tekee isompaan, tulee hiukan matalampi. 

 

IMG_9384.JPG

 

Täällä on niin mahtavat sireenikukinnot joka puolella menossa, että koko saari tuoksuu kesälle. Miten tätä saisi säilöttyä ja purkitettua talven varalle? Nyt hyppään fillarin selkään ja nappailen muutamia juhannuskuvia, illalla odottaa kokko. Mitä ihaninta mittumaaria teille kaikille. Nauttikaamme kesästä.

 

IMG_9133 – kopio.JPG

 

IMG_9138 – kopio.JPG