IMG_7495.JPG

 

Onko koppa täynnä suppiksia ja luottoreseptit jo testattuna, ei hätää sieniä voi upottaa vaikkapa lasagneen. Tämä sopii myös sellaiselle aloittelevalle sienikokeilijalle, sillä maku ei ole liian voimakas. Oma hommansa on tehdä kaksi eri kastiketta, mutta kohtuu yksinkertaiset kastikkeet valmistuvat kuitenkin aika nopsakasti ja sitten vaan pinoillaan isoon vuokaan ainekset kerroksittain. Kannattaa aloittaa ja lopettaa kastikkeeseen, niin tulos on mukavan mehevä. Kerroksittain siis kastiketta, sieniä sekä lasagnelevyjä ja sitten seuraavaksi toista kastiketta, sieniä sekä levyjä. Päälle voi laittaa tomaatinpuolikkaita ja juustoraastetta. Koko komeus uuniin ja herkutella saa reilun puolen tunnin päästä. 

 

IMG_7510.JPG