IMG_0869.JPG

 

Parina päivänä olen tallustellut keskustassa ja aurinko sekä 11 astetta lämmintä tuntuvat aivan uskomattomalta. Meno oli kävelykadulla jo niin keväistä, ihmiset alkavat kuoriutua talvivaatetuksesta, nuorison musiikki soi, räppärikin oli uskaltautunut baanalle improvisoimaan ja iloista rupattelua kuului sieltä täältä. Aurinko saa selvästi ihmeitä aikaan. Jos katupölyä ei olisi, viihtyisin varmaan tähän vuodenaikaan enemmänkin keskustassa. 

 

Poju on jälleen touhunnut keittiössä, minun ei ole tarvinnut enää vähään aikaan tehdä pannareita ja nyt hän kokeili mangoversiota, joka olikin tosi hyvää. Käytimme mangososeena Bonnen premium mangososetta, joka on selvästi paksumpaa ja maukkaampaa verrattuna vauvanruokapurkin tuotteeseen. Valmiin pannarin päälle lusikoitiin turkkilaista jogurttia sekä tuoreen mangon viipaleita. Kyllä tämä välipalasta käy ja jos joku kokee, että sokeria on liikaa voi sitä laittaa ihan oman maun mukaan. Tähän käy myös pehmeät mangot, jotka voi haarukalla muussata sopivaksi sutuksi, laittaisin soseen kahdesta mangosta. Alle vielä linkit muihinkin pannariversioihin. Työkaveri oli laittanut riisimuroja tavalliseen pannaritaikinaan perunamuusin kera ja kehui, että oli tosi hyvää. Koittakaapas myös sitä. Poju lisäsi myös tavalliseen pannaritaikinnan riisimuroja kuten suklaataikinassa ja tulos oli hänestä parempi kuin suklainen versio. 

 

IMG_0877.JPG

 

IMG_0884.JPG

 

IMG_4954.JPG

 

APRIKOOSIPANNARI

 

IMG_2922.JPG

 

POJUN BANAANIPANNARI

 

IMG_0048.JPG

 

SUKLAINEN BANAANIPANNARI