IMG_3979.JPG

 

Onko paljon ihanampaa kuin kesäinen aamu omalla terassilla hitaasti aamupalaa nautiskellen. Vähintäänkin viikonloppuisin pitää saada rauhassa herkutella aamupala hyvän lukemisen ja seuran kera. Teemme tosi usein jotain kananmunista, pekonista ja tuoreista vihanneksista. Frittata on siitä kiva, että siihen voi piilottaa edellisenä päivänä keitetyt uudet perunat, kesäkurpitsan loput, herkkusieniä, parsaa tai mitä vaan kaapista sattuu löytymäänkin. Perunat vaan ruskistetaan, parsaakin hiukan, kesäkurpitsan yleensä raastan, jolloin se sulautuu joukkoon mielestäni parhaiten. Hiukan mausteita joukkoon, kananmunat päälle uuniin hetkeksi ja sitten mozzarellaa pinnalle paistetun pekonin, purjon ja ruohosipulin kera. On muuten niin hyvää.

 

IMG_4006.JPG

 

IMG_3991.JPG