IMG_5810.JPG

 

Meillä on varsin ihanat jouluiset tuoksut, sillä poju leipoi eilen banaanipannaria ja halusi pistää ekstramäärän kanelia. Ja mikäs siinä, kun ei kanelia muuten niin paljon käytetä. Pikaisella pannarin teollakin voi siis saada kunnon jouluaromit aikaiseksi. Pikkuisen pistää hymyilyttämään nuo nuorempien miesten kokkauspuuhat, kyllä heistäkin vielä kunnon kokkeja saadaan aikaiseksi.

 

Toblerone-kakku oli viime joulun suosikki ja laitan ohjeen jälleen näkyville, sillä moni sitä kuitenkin hakee. Lumenvalkoinen makea herkku katoaa pöydästä aikas vikkelään. Olen tehnyt tämän myös tummasta Tobleronesta ja toimii yhtä hyvin, tosin maku ei ole ihan yhtä hyvä. Melkein kannattaa korvata osa suklaasta tummalla suklaalla. Jos on viitseliäisyyttä, voi täytteen jakaa puoliksi ja laittaa toiseen puoleen valkoista ja toiseen puoleen tummempaa suklaata, jos kaipaa vaihtelua. Kerrokset tasapainottavat kivasti toisiaan. Ensimmäinen kerros pitää hyydyttää rauhassa jääkaapissa ja laittaa vasta sitten toinen kerros päälle. 

 

IMG_5815.JPG

 

IMG_5835.JPG