IMG_3815 (2).JPG

 

IMG_3803.JPG

 

Jos joulupöydän jälkiruoka tai kahviherkku on vielä miettimättä, on tässä ihan varteenotettava vaihtoehto nimittäin Charlotte russe, joka on varsin näyttävä tarjottava. Tämän suussa sulavan herkun on kehitellyt 1700-luvulla Venäjällä Aleksanteri ensimmäisen ranskalainen kokki. Kyllä ne ranskalaiset vaan osaavat. Jos ihan tarkkoja ollaan, niin se alkuperäinen Charlotte russe taisi olla Savoiardi-keksien kanssa tehtyä ja tämän kääretorttuversion nimi oli Charlotte royale, korjatkaa jos olen väärässsä. Joka tapauksesa ihastuttava tuote. Sisuksiin voi piilotella itselleen mieluista makua, tässä versiossa on sulatettua Da Capo cappuccinoa, joka antaa mukavan mokkaisen maun. Pientä kikkailua kakun teko vaatii, mutta valmistuu mielestäni helpommin kuin varsinainen täytekakku. Tein kaksi eriväristä täytettä ja sekoitin niitä keskenään vaan hiukan ja sisus jäikin sopivan kirjavaksi. Koristelussa voi päästää mielikuvituksensa valloilleen tai jättää kakun sopivan yksinkertaiseksi. 

 

IMG_3914.JPG

 

IMG_3898.JPG

 

IMG_3839.JPG