IMG_4613.JPG

 

Karpalot ovat suosikkini kiisselissä, sokeroituna koristeena, mutta myös kahvikakussa. Monena vuonna olen haaveillut parista suoreissusta, vaan niin ovat jääneet, että on pitänyt tarjoutua torin tarjontaan. Onneksi karpaloita on aina hiukan varastossa. Rengasvuoka on tällä hetkellä kakkuvuokasuosikkini, sillä siitä saa niin kivasti tehtyä koristeltuja kakkuversioita ja mukavannäköisiä paloja. Koristelun voi tehdä ihan kermavaahdolla tai vaikka mascarponella, johon on hiukan sekoitettu kermaa joukkoon. Kahvikakut ovat herkkua, sain juuri lahjaksi ison suklaakakun ja että se oli hyvää. Joulun ajan haluan laiskotella ja senpä takia teen muutamia kahvikakkuja pakkaseen vieraita odottelemaan, ne on helppo sieltä sulatella ja koristella nopeasti.  

 

IMG_4621 (2).JPG

 

IMG_4628.JPG