IMG_6424.JPG

 

Jos syöt hot dogisi majoneesin, ketsupin ja sinapin kera, on aika tehdä asialle jotain. Tässä siis pääsiäisen arkiruokaa parhaimmillaan. Ja koska pelkästä sämpylästä ja nakista ei tämän talon miesväki tule muutakuin kiukkuiseksi, tehtiin lammasmakkaran kaveriksi kunnon tuhti kastike naudan jauhelihasta, paprikasta, valkosipulista ja chilistä. Erittäin ihastuttava makupari ja kuten Ukko totesi, tätä olisi voinut vedellä kravatti kaulassa, sillä kastike oli täydellisen paksuista. 

 

 

IMG_6438.JPG

 

Tästä satsista riittää kastiketta kuuteentoista hot dogiin. Äkkiseltään sitä luulisi, ettei niitä kukaan niin paljoa syö, mutta jos haluaa päästä seuraavana päivänä hiukan helpommalla, niin kannattaa tehdä kastiketta kerralla kunnolla. Lapset osaavat lämmittää hot doginsa mikrossa itse, kun kastike on valmiina. Ja kuten meillä yleensäkin näitten reilujen arkiruokasatsien kanssa käy, ei illalla ollut kastiketta enää yhtään jäljellä. Minkähänlaisia satseja sitä oikein pitäisi tehdä?

 

 

IMG_6441.JPG

 

Jälkkäriksi oli juustoja ja rypäleitä. Viski cheddar, Tilsitter Havarti, Weinkäse valkohomejuustoa ja Valion Aura gold. Herrojen ilmeistä päätellen aika hyvä yhdistelmä. Tällä hetkellä elämäni tärkeimpiä hetkiä ovat ne, kun istumme porukalla ruokapöydän ympärillä. Kenelläkään ei ole kiire mihinkään, kukaan ei näprää puhelinta, nautimme ruuasta ja juttelemme mukavia. Ja koska perheessämme asuu vielä paljon minua suurempia humoristikkoja, niin välillä joutuu pyyhkimään naurun lomassa vettä silmäkulmasta. Näitä hetkiä takuulla kaivataan muutaman vuoden päästä, joten niistä otetaan nyt kaikki irti.

 

 

IMG_6449.JPG