IMG_9701 – kopio.JPG

                                    Kaupallinen kampanja/Yhteistyössä HK

 

Syksy on meidän perheessä synttäreiden sesonkiaikaa. Yhdenlaiset tarjoilut tehdään hiukan vanhemmalle velikullalle ja toisenlaiset nuoremmalle. Lastenkutsuja on kyllä kiva järjestää, vaan välillä tuntuu, että ideat loppuvat kesken. Yhtenä tarjoiluvaihtoehtona on tehdä aavistuksen terveellisempää naposteltavaa kuten nämä haukkuhodarit. Sämpylät voi sutjakasti leipoa jo edellisenä päivänä ja täyttää sitten vasta juuri ennen tarjoilua. Kaveriksi sopii hyvin appelsiinimehu ja jälkiruuaksi vaikkapa hedelmäsalaatti. Ja koko synttäritarjoilu on täysin lisäaineeton. Haukkuhodarit on tehty porkkanasämpylöistä, joissa on välissä HK Lisäaineeton Viikarinnakki, kurkkua, salaattia ja itsetehtyä ananasmajoneesia. Tällaisessa mukavassa muodossa vähän terveellisempikin tarjottava tekee nopsasti kauppansa. 

 

IMG_9787 – kopio (2).JPG

 

Tunnustan, että meillä syödään jonkin verran nakkeja. Ruokalistalla on monta monituista hyvää ja nopeaa nakkiruokaa, jotka voi jatkossa valmistaa selkeästi terveellisemmin. HK on nimittäin esitellyt tänä syksynä uuden lihaisan kuorettoman nakin, joka sopii myös pikkulapsille. Laktoosittomissa ja gluteenittomissa HK Lisäaineettomissa Viikarinnakeissa kun ei ole lisäaineita eikä nitriittiä. Sen verran näitä nakkeja on meillä jo testailtu, että olemme todenneet maun ja koostumuksen oikein hyviksi. Varsinkin poju on tykästynyt Viikarinnakkeihin ja lämmittelee niitä välillä koulun jälkeen välipalaksi.

 

HK etsii nyt lastenkutsujen lempparireseptiä ja pari bloggaria on suunnitellut herkkuja lastenkutsuille. Kannattaa käydä poimimassa hyvät ideat talteen. Omaa suosikkiaan voi äänestää Facebookissa täällä. Kipin kapin äänestämään, sillä äänestäjien kesken arvotaan kymmenen HopLop-perhepakettia. Eikä tämä tähän jää, sillä äänestyksen voittanut bloggari saa arpoa blogissaan 3 lelulahjakorttia lukijoidensa kesken eli kannattaa ehdottomasti pysyä kanavalla.

 

IMG_9674 – kopio.JPG