IMG_3322.JPG

 

Vaikka kääretortun muuntelumahdollisuudet ovat lähes rajattomat, niin silti eniten pidän viljattomasta versiosta, jossa täyteenä on mascarpone-ja kermavaahtoseos, johon on ihan hiukan sekoitettu sitruunatahnaa. Täytettä pitää olla reilusti, vaikka kääriminen onkin sitten hiukan haasteellista. Kääretorttu on siitä kiva leivonnainen, että se valmistuu kohtuullisen pienellä vaivalla. Lisäksi siitä voi pursotusten avulla tehdä nopeasti hiukan juhlavamman lähes kakkumaisen. Välillä pursottelen kermavaahtoa päälle, välillä taas laitan sitä enemmän ja pursotan poikittaisia raitoja. Päälle suklaalastuja ja siinäpä se. Kuten kuvasta näkyy tämä torttu ei ole mikään taideteos käärimisen osalta, mutta maku oli sitäkin parempi. 

 

IMG_3331.JPG

IMG_3304.JPG