IMG_4983.JPG

 

Viikonlopun olotilaa voisi kuvailla lauseella "Hei, me lennetään". Askel on niin kevyt ja irti maasta ainakin muutaman sentin, sillä aurinko paistaa ja ilo on ylimmillään. Onkohan se tuo aurinko, d-vitamiini vai ihan vaan tajuntaan virtaava tieto keväästä, mikä saa mielen niin riemukkaaksi. Joka tapauksessa aurinko on ihana. Väsäsin eilen yhden ristiäiskakun ja löysin aurinkolasini parin tunnin urakan jälkeen. Suosittelen etsimään kadonneita tavaroita, sillä lasien lisäksi löytyi paljon muutakin oleellista.

 

Kuvitelkaa, että tänään menemme 23 vuoden tauon jälkeen Ukon kanssa yhdessä elokuviin. Meillä ei oikein maut kohtaa tässä asiassa ja tällä kertaa minä lupasin aavistuksen joustaa, kohteena Luokkakokous. Saan sitten valita ruokapaikan. Edellinen molempien jousto oli Bodyguard ja se ei oikein iskenyt kumpaankaan. Tarvitsen kunnon toimintaa ja Ukko jotain kotimaista. Ehkä sitten koitetaan taas parinkymmenen vuoden kuluttua, heh.

 

IMG_5040.JPG

 

IMG_5122.JPG

 

Aurinkoisen kevätpäivän iloksi pitää ehdottomasti tehdä semifreddo. Tämä versio sopii myös niille, jotka eivät voi syödä raakaa kananmunaa. Nopeasti valmistuva herkku sisältää vaniljajäätelön ja kermavaahdon lisäksi sitruunaa ja mustikoita. Ihan nappi yhdistelmä ja oli myös poikien mielestä hyvää. Jos semifreddo tulee pelkästään aikuisille, voi makua antamaan lisätä myös tilkan limoncelloa. Antaa pirtsakan säväyksen. Auringon täyttämää viikonlopun jatkoa kaikille.

 

IMG_5132.JPG