IMG_3749.JPG

 

Me olemme pakoilleet tämän viikonlopun tavallista arkea ensin Ukon kanssa kaksin ja sitten poikien kanssa. Nora Jonesin rennoissa tunnelmissa, Merta-huvilassa eri päässä Reposaarta kuin mitä itse asumme ihaillen talvista merta, herkutellen sekä saunoen. Toki meillä on ollut myös aihetta juhlaan, sillä esikko täyttää täydet 18 vuotta, onnea rakas ginger. Miten tämä elämä valuu ohi niin hurjan nopeasti. Kuinka paljon pitäisikään nauttia tunnelmasta ja hetkestä, juuri siitä ohikiitävästä. Niistä pienistä iloista ja ihmeistä, joita löytyy ihan joka päivästä. 

 

IMG_3790.JPG

 

Laitan teille ensi viikolla jotain näppäriä talvisia mökkiherkkujen ohjeita. Lämpimät kasvis-kanatortillat lisukkeineen sekä paistettu makkara, vihersalaatin ja balsamicomarinoitujen sipulien kera. Nopeita ja helppoja, mutta silti niin maistuvia. Makkaranpaistajana meillä toimi poju, joka koki olevansa ihan miesten hommissa ja hienosti onnistui. Näköala ruokapöydästä suoraan merelle, sitä tulee ikävä. Tunnustan, että pieni mökkikuume nosti päätään, mutta toisaalta onko helpomaa ja mukavampaa tapaa kuin vuokrata mökki silloin kun siltä tuntuu.

 

IMG_3779.JPG

 

Merta on Reposaaren ainoa talvella vuokrattavissa oleva mökki. Jo aikoinaan messuilla ihastuin sen yksinkertaiseen mutta tyylikkääseen ulkonäköön. Lehtikuusi materiaalina on viehättävä. Mökissä on paljon tilaa, useita makuusoppeja ja isot ikkunat suoraan merelle. Täydellinen omassa rauhassa oleva sisäpiha ja kesällä pääsee uimaan sekä veneilemään suoraan omasta rannasta. Mikäli nyt alkaa lomasuonia kutkuttaa, käykääpä facebookissa tykkäämässä Merta-huvilan sivuista ja varatkaa loma ihan parhaassa kesänviettopaikassa. Reposaari on nimittäin pistämätön.

 

IMG_3660.JPG

 

IMG_3617.JPG

 

Huvilan sauna on erillisessä rakennuksessa rannan tuntumassa. Puulämmitteinen kiuas takaa herkulliset löylyt ja pihalla on kiva käydä näin talvisaikaan vilvoittelemassa. Riipputuolikin hiukan houkutteli, mutta se taitaa odotella löhöäjiä kesään saakka. Onnistuneen viikonlopun jälkeen voi todeta, että aina ei tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan.

 

IMG_3642.JPG

 

IMG_3866.JPG