IMG_7389.JPG

 

IMG_7423.JPG

 

Jos äitienpäiväkakun koristelu tuottaa päänvaivaa, on tässä muutama ehdotus. Mansikoitahan ei voita mikään ja niitä saa jo hyvin kaupoista, joten mansikkakakku on äitienpäiväksi hyvä vaihtoehto. Koristelu sujuu nopsakasti ja kermat voi pursotella valmiiksi jo edellisenä päivänä. Mansikat kannattaa lisätä juuri ennen tarjoilua. MANSIKKAKAKKU. Jos kakkupohjan valmistus vielä mietityttää, käy katsomassa siihen hyvä ohjeistus täältä.

 

IMG_5810 (2).JPG

 

IMG_5835 (2).JPG

 

Äidin voi hurmata myös makealla juustokakulla.  Tämä on erittäin helppo tehdä, eikä tarvitse edes pelata liivatteen kanssa. Kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä kaappiin odottamaan, sillä hyytymisaika on hieman pidempi mitä tavallisessa juustokakussa. TOBLERONE-JUUSTOKAKKU

 

IMG_5090.JPG

IMG_0604.JPG

 

IMG_8332.JPG

 

IMG_8355.JPG

 

Tässä vielä muutama vinkki koristeluun marjoilla, hedelmillä, marmeladilla ja mitä sitten ikinä mieleen tuleekin. Saat persoonallisen ja kauniin kakun hetkessä. Kermavaahdot voi tällaiseen kakkuun pursotella jo edellisenä päivänä. Koristelu kannattaa tehdä vasta tarjoilupäivänä. Käytä mansikoita, mustikoita, kirsikoita, erilaisia yrttejä jos haluat vihreää, marmeladeja, ananaskirsikoita, viikunoita, limensiivuja, viinirypäleitä, granaattiomenaa tai vaikka sitruunansiivuja. Lime ja situuna kannattaa kuivattaa hetken talouspaperin päällä, jotta enin neste imeytyy pois, näin kermavaahto säilyy paremman näköisenä. Marmeladeista suosikkejani ovat vihreät kuulat eri värisinä sekä kettukarkit. Pysyvät kauniina kakun päällä.