IMG_0198.JPG

 

Pojun gluteeniton vadelmakääretorttu on nopsakka valmistaa ja sopii mainiosti myös pakastettavaksi. Täytettä voi vaihdella oman maun mukaan, samoin koristeluja. Mikään ei ole niin hyvää täytettä kuin tuoreet vadelmat ja mansikat.

 

IMG_3316.JPG

 

Gluteeniton mantelinen mustikkapiirakka oli sellainen resepti, jota aikoinaan jaettiin ja kehuttiin runsaasti. Mascarponen ja sitruunatahnan sekä mustikoiden kanssa ei voi mennä pieleen. Koristele tomusokerilla tai kermavaahtotupsuilla, myös marengit sopivat mainiosti tähän tarkoitukseen.

 

IMG_3331.JPG

 

Gluteeniton suklaakääretorttu vie takulla pahemmankin makeannälän. Täytteeseen voi lisätä mitä vaan oman mielikuvituksen mukaan, suklaalastuja, sitruunatahnaa, espressoa ja kahvilikööriä tai suklaakastiketta.

 

IMG_1836.JPG

 

Gluteeniton suklaakakku tuorejuustotäytteellä on värjätty suklaisilla Candy Meltseillä, mutta yhtä kauniin kakun saa ihan valkoisellakin täytteellä käyttämällä vaikka valkosuklaata.