Mikäs sen parempaa aika kuin sateinen sunnuntai-iltapäivä ottaa katsanto viikon eväisiin, opetuksiin ja kokemuksiin...

 

collage22.jpg

 

* Maanantaina auringosta nautittiin jäätelön voimin! Tai siis pakastemansikoiden ja banaanin... miten sen nyt haluaa ottaa. Mukana myös raakasuklaakastike, mulpereita ja kookosta, sillä yltäkylläisyys on ihana asia, varsinkin maanantaisin.

 

* Samana päivänä nautittiin myös ulkoilusta ihanassa auringonpaisteesta pariinkin otteeseen, ja leikin luontokuvaajaa. Nyt ulos katsoessa voi nauttia sateesta, koska eikös jokaisella kelillä ole oma fiiliksensä? Sateen jälkeen aurinkokin paistaa kirkkaammin...

 

* Tiistaina brunssailin Topi Keittiöiden ja Electroluxin keittiöesittelyssä. Ihanan kirpakka tyrnijuoma oli kyllä aivan ykkönen!

 

* Samasta Hanna Sumarin juontamasta tapahtumasta sain hänen ja parin muun blogimaailmastakin tutun health foodien ihanan Välipalat - virtaa superfoodeista -kirjan, joka valloitti minut yksinkertaisillla resepteillään. Voi kun ehtisi testata niitä kaikkia.

 

collage33.jpg

 

* Yksi viikon parhaista uutisista tavoitti minut torstaiaamuna! Pääsin Eevan heimoon #adidasheimo-juoksukouluun, jossa tähdätään porukalla säännöllisesti yhdessä treenaten Helsinki Midnight Runiin elokuun lopuilla. Siispä jos juoksutreenit kiinnostaa, nyt on hyvä hetki tune in Instassa @pipanen, erityisesti jos erittäin tohelon matka kohti mahdollisimman vaivatonta kymppiä inspiroi. Eritoten treeneistä tulee itselleni mielenkiintoisia, kun nyt parin viimeisen kuukauden aikana ison G:n ja suklaakakkujen äärellä istuminen on ollut ajankohtaisempaa kuin liikkuminen muuten kuin kodin ja koulun sekä sängyn ja jääkaapin väliä...

 

* Kakuista puheenollen, sunnuntai korkattiin brunssilla Sandro Eirassa! Kolme sanaa: tee pöytävaraus ajoissa. Varattiin pöytä jo tiistaina, jolloin sekä Eiran että Kallion Sandrossa oli tilaa enää klo 10 kattauksessa, klo 12 ja 14 oli jo myyty loppuun. Koska brunssi on hyvin pääruoka- ja salaattipainotteinen eli lounasmainen, suosittelen menemään myöhemmin kuin heti aamusta.

 

Sinänsä Sandron brunssin hinta-laatusuhde oli erinomaiseen lounaaseen nähden suuri pettymys: samoja ruokia sisältävä lounas on noin kympin, brunssi taasen tarjoaa lisäksi vähän lämpimiä ruokia, runsaan jälkiruoka- ja kakkupöydän sekä lasin skumppaa ja hinta on suolainen 26,90 euroa. Brunssin parhaat palat olivat ihana mehevä lohi, kasvislasagne sekä sahramileipä, toki lounaalta tutut salaatitkin upposivat. Kakkuja maistoin kaikkia (tietysti), mutta yhtäkään pientä palaa en syönyt loppuun, ja oikeastaan vain tuo keskellä oleva vaaleanpunainen oli oikeasti hyvää.

 

* Eira-kierros päätyi sunnuntain jumalanpalvelukseen Mikael Agricolan kirkossa, koska bussin saapumiseen oli taulussa vielä 15 minuuttia eikä kukaan nyt sieltä Eiran perukoilta Kamppiin asti vesisateessa kävele! Siispä vähän sunnuntaista procrastinationia ennen töihin tarttumista.

 

Välipalat - virtaa superfoodeista -kirja sekä Topikeittiöt/Electrolux-brunssi saatu ilmaiseksi blogin kautta.

 

Mitä sinä olet puuhaillut tällä viikolla?