Lämmin tervetulotoivotus tänne uuden (mutta samalla hengeltään vanhan) blogin puolelle!

Mietin miten tahtoisin toivottaa teidät uudelle tontille, ja tämä pohdiskelutuokio kesti noin kolme sekuntia: no uuden maapähkinävoireseptin voimin tietenkin!

mpv3.jpg

mpv2.jpg

Koska uuden luomiseen liittyy aina vanhan muistelu, voisin nostalgisesti muistella aikoja parin vuoden takaa, kun postasin ensimmäisen maapähkinävoireseptini. Tuohon aikaan, kuumana kesänä 2012, lähes kukaan Suomessa ei lusikoinut mpv:tä kohti pläsiä, eikä tosiaankaan pieninkään lähikauppa kantanut valikoimassaan pariakin sorttia, kuten nykypäivänä.

 

Noista ajoista maapähkinävoimakuni on kehittynyt, ja jokin pieni spesiaali lisäys on nykyään toivottu lisä, vaikka puritaanina aloitinkin mpv-taipaleeni. (Googlasin "puritaanin" ja se ei tarkoittanutkaan puhdasmakuaistista henkilöä joka pitää puhtaista yksinkertaisista mauista, niin kuin luulin. Noh, mitäs pienistä!)

 

Tässä maapähkinävoissa maistuu hennosti makea vaahterasiirappi ja lämpimän mausteinen kaneli. Sanalla sanoen: syksy. Se tässä maistuu. Värikkäissä vaahteralehdissä kylpemisen nostalgia ja sateessa juoksentelun jälkeen nautitun lämmittävän kaakaon ja omenapiirakan lempeä syleily.

 

 

Toivottavasti uusi blogi ja uudet kuviot miellyttävät! Otan yhä mielelläni vastaan palautetta, kommentteja, toiveita ja mielenpahoituksia kommenttiboksissa! Olen alati kiitollinen aktiivisista lukijoistani, jotka osallistuvat mielellään keskusteluun ja kertovat vaikka omista seikkailuistaan keittiössä!