vihersmoothie_5.jpg

 

Vapun hulinoista on taas selvitty vuodeksi eteenpäin - JIPPII! Toiset ottavat elämän haltuun jo tänään, kun kovakuntoiset saattavat vielä juhlia viikonlopun heti perään. Jos olo on vielä hieman... vappuisa, eikä tarttisi olla, näin fiiliksen voi runtata taas parempaan kuosiin:

 

1. Aamulenkki. Ihan ehdoton, sillä siten saa mukavasti raitista ilmaa ja uutta happea keuhkoihin. Ainakin Helsingissä sataa juuri nyt sopivasti vettä, niin saa raikastavan pesun samalla. Voi suunnata yhtä hyvin lähi-Alepan pakastepizzahyllylle.

 

2. Kuuma suihku. Toimii hyvin puhdistautumisriittinä fyysisestä ja henkisestä törystä. Kylmä suihku virkistää vielä enemmän, joten kokeile toki, jos olet oikein extremisti. Mukavuudenhaluiset, kuten minä, voivat pysyä kuuma suihku -vaihtoehdossa. Muista laulaa, sillä naapurit eivät varmasti ole vielä saaneet tarpeeksi vappumetelöinnistä.

 

3. Vihersmoothie tai -mehu. Mitä pahemman makuinen, sen parempi. Paljon sitruunaa ja nestettä niin olo kohonee. Kuten kohta 2, tämäkin auttaa sekä fyysiseen että henkiseen kuonaan. Kukaan ei myöskään estä lisäämästä pientä tömpsyä (siis vaikka sitä spirulinaa).

 

vihersmoothie_6.jpg

 

Kuvissa poseeraa vihersmoothie, johon tuli spirulinan ja chlorellan (levät puhdistavat elimistöä kuonasta, kuulemma) lisäksi kuorma-autollinen pinaattia, puolikas kurkku, puolikas sitruuna (koko hedelmäliha, ei kuoria), puolikas verigreippi, puolikas omena, vähän hamppuproteiinia, pieni punainen chili siemenineen ja 3 x 3 cm pala tuoretta inkivääriä.

 

Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista ja minä tästä superherkusta. Chin chin, bottoms up!