Sain lovechockin uusia tuotteita blogin kautta maisteltavaksi ja halusin kertoa niistä myös sinulle, koska ne ovat niin hyviä!

 

loverocks.jpg

 

Olen ihan hulluna kaikkeen lovechockissa. Siihen, miten herkullisia ne raakasuklaapatukat ovat (tämä ei ole itsestäänselvyys, sillä useassa raakasuklaassa on huono rakenne tai epämiellyttävä sivumaku); suosikkini on Cherry/Chili, nyt ja aina. Siihen, että yksityiskohtiin on panostettu aina pahvisesta pakkauksesta biohajoavaan muovikääreeseen ja siihen, että jokaisessa tuotteessa on jokin pieni viesti sisällä - se tekee siitä herkuttelukokemuksesta merkityksellisen ja henkilökohtaisen tuntuisen. Siihen, että lovechock käyttää luomulaatuisia laadukkaita raaka-aineita ja tuntuu olevan kiinnostunut yritysvastuusta muussakin kuin green washing -meiningissä.

 

Toki tästä kaikesta saa myös maksaa pitkän pennin: 50 gramman raakasuklaapatukat taitavat maksaa yli neljä euroa kappaleelta, mikä tuntuu jokseenkin absurdille summalle suklaapatukasta. Tämä selittynee raaka-aineiden laadukkuudella ja sillä, että kaikille tuotantoketjussa on maksettu jokseenkin reilu korvaus työstään. Totta kai Fazerin chilisuklaan voi kipaista lähikaupasta 60 sentillä, mutta mielestäni näitä ei ehkä oikein voi verrata keskenään. Ja paljonkos sitä yleensä maksetaankaan drinkistä näin terassikelien vihdoin koitettua...? Kaikki on suhteellista!

 

loverocks4.jpg

 

lovechockin uudet Rocks-makeiset ovat raakasuklaalla kuorrutettuja ja stressinsieto- ja vastustuskykyä voimistavalla reishillä terästettyjä herkkuja. Vaihtoehtoina on kolme makua: mulperimarja/hampunsiemen, rusina/kookos ja manteli/kaneli. Makeiset on pakattu lovechockin tyyliin kauniiseen pahvipakkaukseen, joka avautuu paljastaen 75 gramman pussukallisen nameja, jotka on helppo jakaa kamujen kanssa rasiasta.

 

loverocks2.jpg

loverocks3.jpg

 

Maistoin eri makuja innoissani, sillä kaikki kuulostivat ihanilta. Ylivoimaista suosikkia ei löytynyt, ei sitten millään. Mulperin, hampunsiementen ja raakasuklaan yhdistelmä oli aivan valloittava, ja mulperit rapisivat kivasti hampaissa, kun taas suklaa suli sopivasti suuhun. Mantelit noissa mantelinamuissa olivat ihan järkyttävän hyvän makuisia: kyllä luomumantelit vaan maistuvat niin paljon pehmeämmille kuin tavalliset! Kaneli sopi ihanasti mantelin kanssa. Rusina-kookosyhdistelmä oli ehkä vähiten suosikkini, varmaan vaan koska rusinat ovat niin tavallisia ja ehkä vähän liian makeita, vaikka kookoksen ja rusinan yhdistelmä itseäni miellyttääkin. Kaikkinensa kaikki namuset olivat todella herkullisia, ja aivan liian koukuttavia... Tarvitsin kaiken itsehillintäni, etten syönyt kaikkia kolmea pakettia kerralla!

 

Yllättävää kyllä, makeiset selvisivät sulamatta tunnin pyörälenkistä repussa kuumassa auringonpaisteesta! Kolme(tuhatta) hurraahuutoa järkevälle pakkaukselle, joka ilmeisen hyvin eristää lämpöä ja estää raakasuklaata sulamasta edes kesäisemmällä kelillä.

 

Tiedän, että tässä postauksessa kehun kyseistä brändiä maasta taivaisiin. Vaikka sain tuotteet ilmaiseksi, ova mielipiteet ovat omiani. lovechock vaan tekee niin pirun hyvää raakasuklaata, että se ansaitsee jokaisen ylistysssanan tässä postauksessa.