Tiedäthän, mikä tärkeä juhlapyhä tänään on?

korvapuustipannarit.jpg

 

National Pancake and Better Breakfast Day, tietysti!

 

Siispä pannareita pöytään, kiitos. Eikä hätää, jos et ehtinyt aamupalapöytään istumaan pannarikeon äärelle tänä aamuna. Nimittäin pannarit maistuvat hyvältä pitkin päivää, erityisesti päivälliseksi (breakfast-for-dinner on aina ollut henkilökohtainen suosikkini). 

 

Olen julkaissut tämän korvapuustipannarireseptin jo aikaisemmin vanhassa blogissani, mutta se on niin hyvä, että palaan siihen aina uudestaan. Siksi se tuntui tähän juhlapäivään sopivalta. Eihän sitä nyt ihan keskinkertaisella pannarireseptillä voi kyseistä juhlapäivää juhlistaa!

 

Kanelisten proteiinipannareiden kanssa tarjoillaan hunajaista jogurttikastiketta, joka on vain hivenen makeaa. Kastikkeessa tulevaksi raejuustoksi kannattaa valita mahdollisimman pienirakeista ja sileää raejuustoa, joka tuo kastikkeeseen täyteläisyyttä ja pehmeyttä; aivan himppusen jopa kakunkuorrutusmaisia viboja.

 

Proteiinipannareiden parhaita puolia herkullisen maun ja leivosmaisen koostumuksen lisäksi on se, että ne pitävät nälkää loitolla tuntikausia. Siksipä ne sopivat hyvin sekä aikaisen arkiaamun ravitsejaksi kuin pyhäaamun lokoisaksi herkuksi, jos aikaa on vartin verran pyöräyttää taikina ja paistella pannarit. Vaivan määrä on paljon pienempi kuin uskoisi, tiskiä ei tule hurjaa vuorta, ja lopulta makunautinto on joka tapauksessa vaivan arvoinen.  

 

korvapuustipannarit2.jpg

 

Mitä sinä nautit tänä National Pancake and Better Breakfast Daynä aamiaiseksi?