smoothie1.jpg

 

Kuten todettu, kirsikat ja kaakao ovat aivan ihana yhdistelmä. Tiedän, että kesällä kuuluisi olla innoissaan suomalaisista mansikoista, mutta oma intohimoni on tänä kesänä kohdistunut ehdottomasti ihaniin kirsikoihin!

 

Tässä raikkaassa smoothiessa kirsikat ja kaakao on ympätty yhdeksi kivaksi aamupalaksi, jonka voi lusikoida kulhosta vaikkapa 5 minuutin pannumyslin ja kirsikkakourallisen kera tai sitten huitaista suoraan lasista pika-aamiaisena (pinkki pilli ei ole vapaaehtoinen). 

 

Sunnuntaina kävin juoksemassa kympin Eiranrannassa ja Töölönlahdella: oli törkeän makea keli kun aurinko paistoi jo seitsemältä ja meri kimmelsi, mutta tiet olivat vielä ihan tyhjiä (paitsi kanadanhanhen kakasta, sitä sain kenkiini ihan riittämiin). Sitten tulin kotiin, söin vähän karkkia, odotin aamupalaseuraa ja tein tätä smoothieta ison puurokulhollisen kera brunssiksi. Jos helteiset kesäyöt ovat tunnelmallisempia kuin mikään, niin kyllä silti vaan lämpimiksi pikkuhiljaa kerkeävät kesäaamut ovat ihmisen parasta aikaa.