Ensi viikolla haluaisin syödä...

smoothie3.jpg

 

* Aamupalaksi kahvi-inkiväärismoothien, joka taittaa niskat kahdelta kärpäseltä yhdellä iskulla, kun kahvi on jo upotettu ruokaan. Täydellinen kiireisen maanantaiaamun pelastus! Mustana hevosena kolmen raaka-aineen pannarit, jotka tosin vaativat rinnalleen isoa mukia vahvaa tummaapaahtoa.

 

pannarit.jpg

 

* Lounaaksi Syötävän hyvä -blogin Lotan kehittelemän ruusukaali-linssi-sitrussalaatin: miten maukkaan ja raikkaan kuuloinen makukombinaatio! Taisinpa sitä paitsi nähdä tässä taannoin hyvän näköisiä ruusukaaleja lähikaupassa...

 

* Päivälliseksi Feel Good Kitchenin Ainon bataattia, kvinoaa ja saksanpähkinää. Makea bataatti, pähkinäinen kvinoa ja aromaattinen saksanpähkinä toimivat yhdessä yhtä varmasti kuin tumma suklaa ja maapähkinävoi! Kvinoaa ei olekaan tullut syötyä pitkään aikaan, ja ikisuosikkini bataattikin on jäänyt aivan suotta unholaan. 

 

raakabrownie3.jpg

 

* Jälkiruoka on tietysti paras osuus, ja siksipä sen valinta olikin vaikein. Söisin mielelläni joko Divine Healthy Foodin vegaanisia suklaa-kookos-mustikka-jäätelösandwichejä (mikä sanahirmu!) tai This Rawsome Vegan Lifen täydellisen raakabrownien. Myös raakabrowniet luumusta maittaisivat!