pannarit3.jpg

 

Tässä postauksessa toteutuu kolme suosikkiasiaani:

 

1) Tykkään kuvata kaikkea, mitä voi pinota.

{totuus} RUOKA VAIN NÄYTTÄÄ PAREMMALTA PINOTTUNA. {/totuus}

Siksi huippuravinteleissakin annoksen komponentit asetellaan tyylikkäästi päällekkäin tai parhaassa tapauksessa kootaan hulppeiksi, kattoa hipoviksi torneiksi.

 

2) Tykkään yksinkertaisista resepteistä, joihin raaka-aineet löytyvät jo suurella todennäköisyydellä keittiöstäni.

Kolme raaka-ainetta = herkulliset pannarit - tästä matikasta minä erityisesti pidän. Näihin pannareihin tarvitset vain kananmunia, banaania ja kaurahiutaleita, loput ainesosat ovat vapaaehtoisia lopputuloksen onnistumisen kannalta mutta parantavat pannarielämystä ainakin 100%!

 

3) Tykkään pannareista.

(Tarvitseeko tätä edes selittää?)

 

 

pannarit2.jpg

 

Ja kohta tykkäät sinäkin!

 

Nämä pannarit maistuvat kivasti maustekakulle kanelin ja muskottipähkinän ansiosta sekä ovat sisältä niin kuohkeita, että koko pannarielämys muistuttaa jouluisen maustekakkusiipaleen popsintaa. Jottei kokemus olisi laisinkaan kuivakka (kuten maustekakun kanssa joskus), sheikkasin vielä jouluisessa hengessä kastikkeeksi ruokalusikallisen stevialla makeutettua suklaaheraa, pari rkl maitoa, kukkurallisen ruokalusikallisen maitorahkaa, hiukkasen kanelia sekä minimini ripauksen muskottipähkinää sekaisin shakerissä.

 

Maku ei ole älyttömän banaaninen, jos sitä pelkäät - tosin intohimoiselle banaanin vihaajalle en näitä suosittelisi. Sen sijaan korvapuustipannarit soveltuvat myös banaanifoobikolle. Kaurahiutaleet kuitenkin tekevät pannareista ruokaisammat ja ne mausteiden kanssa vähentävät myös banaanimunakokkelivaikutelmaa, joka toisille tulee kahden raaka-aineen banaani-kananmuna-lätyistä mieleen.

 

Jottei elämä menisi liian makeaksi - ruskeapilkkuinen banaani taikinassa sokeroittaa nämä pannarit hyvinkin huolella - kumppaniksi sopivat kirpakat puolukat, jotka ovatkin jo kivan joulunpunaisia. Muita hyviä lisukkeita ovat banaanisiivut, mustaherukat, karpalot ja muut kirpakat marjat sekä pähkinävoi.

 

 

pannarit.jpg

 

P.S. Pannareiden rapsakahko, mustahko paistopinta (ks. yllä ^^) on vapaaehtoinen. Nimim. Tämä kokki polttaa aina pannarinsa.

 

Makoisaa maanantaita!