IMG_5491.jpg

IMG_5486.jpg

IMG_5479.jpg

Sain tänään aamulla White Trash Disease -blogin ihanalta Natalta haasteen paljastaa synkimmät keittiöpaheeni. Sellaiset, jotka eivät normaalisti kestäisi somepäivänvaloa. Oma kohtuullisen hyvin piilossa pysynyt keittiöpaheeni on ehdottomasti kiireisten päivien pikahelpotus Mäkkärin drive-in-kaistalta. Viime kesänä rikoin varmasti henkilökohtaisen McDonald'sissa käyntien ennätykseni, kun remontin keskellä meidän pääasiallinen ruokavaliomme koostui lähinnä kahden euron tuplajuustoista ja uuden pihamaan marjapensaiden antimista. Kesän aikana meille ehti kertyä myös kohtuullisen laaja kätyrikokoelma.

IMG_5482.jpg

IMG_5487.jpg

IMG_5478.jpg

IMG_5483.jpg

Vaikka remontin loputtua heti skarppasimmekin, en voi väittää, etteikö meillä aina silloin tällöin edelleenkin turvauduttaisi McPerheravintolaan kovan nälän tai hyvin akuutin tuplajuustonhimon iskiessä - siihenhän ei siis auta yhtään mikään muu. Ne kerrat ovat kyllä nykyään aika harvassa, ja nyt Natan haasteen myötä kävinkin nappaamassa vasta ensimmäistä kertaa tänä vuonna lounaaksemme yhdet hampurilaisateriat. Blogihaaste, mikä ihana tekosyy!

IMG_5485.jpg

IMG_5480.jpg

IMG_5484.jpg

Jos teiltä löytyy jotain samanlaisia keittiösalaisuuksia kaapeistanne, niin jakakaa niitä eteenpäin somessa hashtägillä #keittiöpahe, niin me muutkin syntiset löydämme ne. Lisäksi haluaisin ehdottomasti tietää, minkälaisessa liemessä Jenni välillä keittiössään on ja mitkä ovat Nuorgamin Emmin ruokapaheita - consider yourselves served.