IMG_6709.JPG

IMG_6700.JPG

IMG_6714.JPG

Olimme viime viikonloppuna käymässä Tukholmassa lapsiperheporukalla. Menimme lauantainalounaalle englantilaisen Burger & Lobster -franchisingravintolaketjun ainoaan pohjoismaiseen toimipisteeseen. Ravintolassa tarjoiltiin nimensä mukaisesti vain hummereita ja hampurilaisia. Burger & Lobsterin listalla on itseasiassa vain kolme annosta ja ne kaikki maksavat tismalleen saman verran.

IMG_6694.JPG

IMG_6695.JPG

IMG_6699.JPG

Tarjolla on kokonainen grillattu tai höyrytetty hummeri voikastikkeella, hummerirulla ja juusto-pekonihampurilainen. Kaikki annokset tarjoillaan pienen lisäkesalaatin ja ranskalaisten kanssa. Lisäksi kaikista pöydistä löytyy kastikkeeksi perus ketsupit ja majoneesit.

IMG_6701.JPG

IMG_6712.JPG

Ravintolassa ei ole erillisiä lastenannoksia, mutta hummerirullan ja hampurilaisannoksen voi saada useampaan pienempään osaan jaettuna. Meillä riitti yhdestä hummerirullasta hyvin annokset kolmelle alle 5-vuotiaalle lapselle. Juomaksi pikkuväki sai tuorepuristettuja mehuja.

IMG_6698.JPG

IMG_6704.JPG

Maistelin itse myös läpi kaikki annokset ja ne olivat aivan mielettömän hyvin valmistettuja. Annosten kylkeen löytyi listalta myös erittäin mielenkiintoinen kattaus erilaisia cocktaileja ja tietysti shampanjaa sekä olutta. Burgerin kanssa juomasuosikiksi nousivat Brooklyn Floater. Hummerin kanssa ottaisin ehdottomasti vain kuohuvaa.

IMG_6710.JPG

IMG_6715.JPG

Burger & Lobsterilla on muita ravintoloita Yhdysvalloissa, Englannissa, Kuwaitissa ja Dubaissa. Iltaisin osa ravintolasta muuttuu yökerhoksi ja voisin kuvitella, että tähän miljööseen, ruokalistaan ja meininkiin yhdistettynä se on aika mielenkiintoinen yhdistelmä.

IMG_6705.JPG

IMG_6708.JPG