IMG_7334.JPG

IMG_7330.jpg

IMG_7340.JPG

Espooseen tuli kevät viikonlopun aikana ja pääsimme laittamaan takapihan terassin sekä puutarhan kuntoon kertaheitolla. Ostimme myös elämämme ensimmäisen yhteisen grillin, jos mukaan ei lasketa mökille joskus kiireessä hankittua 20 euron pallogrilliä. Tämäkään grilli ei kyllä ole mikään luksusjärjestelmä vaan ihan tavallinen ja toimiva hiiligrilli, joka saa kelvata niin kauan, kunnes se oikea tulee vastaan.

IMG_7341.JPG

IMG_7331.JPG

IMG_7349.JPG

Rakasta grillaamista. Kaikki lihat maistuvat aina himpun verran paremmalta, kun ne tulevat suoraan avotulen päältä - grillitomaateista, parsoista ja kesäporkkanoista puhumattakaan. Meillä kävi heti viikonloppuna grilli niin kuumana, että saimme tuhottua yhden ison hiilisäkillisen kokonaan (eikä nyt saa muistuttaa, kenen vyötärölle kaikki ne ruoat siirtyivät).

IMG_7343.JPG

IMG_7344.JPG

IMG_7338.jpg

Pakollisten pihvien ja makkaroiden jälkeen siirryimme kalan valmistukseen. Tein meille ruokaisan lounassalaatin chilijauheella ja mustapippurilla maustetuista tonnikalapihveistä, babypinaatista, rucolanversoista, kurkusta, iduista ja vihreistä edamame-pavuista. Valmistin salaatille myös ihanan avokadovinaigretten ja tonnikalapihveille tulisen sriracha-cremen, joka varmisti sen, että lopputuloksena syntyi elämäni täydellisin salaatti. 

IMG_7348.jpg

IMG_7333.JPG

IMG_7346.JPG