IMG_4667.JPG

IMG_4669.JPG

IMG_4664.JPG

Kävin perjantaina ensimmäistä kertaa syömässä Akselin Herlevin viime vuoden lopulla avaamassa hampurilaisravintolassa, Lönkalla sijaitsevassa Naughty BRGRissa. Olin aikaisemmin syönyt ravintolan nimikkoburgerin viime vuoden Streat Helsinki tapahtumassa ja tykästyin siihen kovasti.

IMG_4666.JPG

IMG_4663.JPG

Naughty BRGR on avaamisensa jälkeen saanut paljon palautteita laidasta laitaan. Paikkaan kohdistuneet odotukset ovat olleet poikkeuksellisen kovat, joten mielipiteiden jakautumista on ollut odotettavissa. Naughty BRGRissa on ollut todella paljon kävijöitä, joten aluksi hampurilaisten odotusajat saattoivat hieman venyä. Nyt kuitenkin Akseli kertoi, että satunnaisia ruuhkahuippuja lukuunottamatta burgerit saapuvat pöytään vartissa tilauksesta. Ravintoloitsijat ovat myös todella huomioineet kaiken saamansa palautteen ja pyrkineet hyvin aktiivisesti parantamaan toimintaansa niiden pohjalta.

IMG_4662.JPG

IMG_4668.JPG

IMG_4661.JPG

Saimme perjantaina maistella ravintolan tuotteita runsain määrin. Hampurilaiset olivat kaikki todella hyviä. Rakastan Akselin demi-brioche -sämpylöitä. Hampurilaisista suosikkini on edelleen tämän maisteluillankin jälkeen - ainoa ja oikea - naughyt brgr. Pidin myös kovasti portobellosta tehdystä vegeburgerista, shroom brgrista, ja niin bataattiranskikset kuin pinkkimajoneesikin saivat paljon ihastusta osakseen. Naugthy BRGRista ei löydy lainkaan haarukoita eikä veitsiä, mutta hampurilaisten kylkeen on saatavilla hyviä juomia erittäin laadukkaasta valikoimasta. 

IMG_4658.JPG

IMG_4665.JPG

Ensi kerralla aion kyllä tilata Bollingerini kylkeen friteerattua mac'n'cheeseiä. Ainoa himoitsemistani ruokalajeista, jota harmikseni unohdin maistaa.