IMG_6570.JPG

IMG_6567.JPG

Tein meille tänään Kokit ja Potit -ruokablogin pitäjän Hannele Hyvärinen ja valokuvaaja Johanna Myllymäen uuden Suupaloja -ruokakirjan ohjeella kanavartaita ja satay-kastiketta. Suupaloja julkaistiin viime viikolla ja se on pitkästä aikaan ainakin itseäni erittäin paljon inspiroiva ruokakirja. Kirja kokoaa kansiensa väliin maailman kiehtovimpien ruokakulttuurien pikkusyötävät, mutta kaikkiin niihin tuntuu olevan upotettu myös jotain uutta ja todella innostavaa.

IMG_6564.JPG

IMG_6565.jpg

IMG_6571.JPG

Kirjan kaikki ruokaohjeet ovat myös ihanan helppoja. Tykkään tekijöiden tyylistä pitää reseptit ja niihin käytettävät ainekset tarpeeksi yksinkertaisina ja kotikeittiöissä kohtuullisen vaivattomasti toteutettavissa olevina. Kaikki rennot pikkuruoka-annokset ovat myös käsin syötävissä olevia ja niiden esillepano on onnistuttu kuvaamaan aivan mielettömän kauniisti.

IMG_6566.JPG

IMG_6569.JPG

IMG_6563.JPG

Suupaloja -kirjan myötä itseltäni hävisi kaikki stressi pikkunaposteltavien valmistamisesta erilaisiin illanistujaisiin ja juhliin seuraavaksi pariksi vuodeksi. Muistakaa minun sanoneen, että tässä on yksi tulevaisuuden keittokirjaklassikoista.

#suupaloja #rentoapikkuruokaa