IMG_7413.JPG

IMG_7407.jpg

Meidän kutsuttiin viime sunnuntaina tutustumaan Hard Rock Cafen Rockin' Kids Sunday - lasten päivään. Hard Rockissa on ollut nyt kuukauden päivät joka sunnuntai lapsiperheille suunnattu tapahtuma, jolloin kello 12-16.00 välisenä aikana ravintolassa järjestetään erilaista hauskanpitoa ja tekemistä perheen pienimmille. 

IMG_7412.jpg

IMG_7417.JPG

Lasten päivänä paikalla on myös leikkitäti, joka auttaa ja pitää silmällä lapsia. Saimme siis kerrankin syödä lasten kanssa, mutta täydessä rauhassa toista tuntia. Lapset olivat tietysti vastuullamme, mutta pian kolme ja viisi vuotiaat tyttäremme pärjäsivät hyvin menossa mukana. Lapsille löytyi vaikka mitä erilaista puuhaa. Meidän tyttömme pitivät kaikista eniten monipuolisista askartelu-, muovailu- ja piirrustusmahdollisuuksista.

IMG_7403.JPG

IMG_7404.jpg

Hard Rock Cafella on tarjolla myös erityinen lapsille suunnattu menu hintaan 8,45e, joka sisältää lastenlistalta vapaasti valittavat ruoat ja juomat. Ruokalajit ovat ravintolalle ominaisesti jenkkityylisiä. Listalla on kaikkea mac'n'cheesestä juustohampurilaiseen, mutta myös terveellisempiä vaihtoehtoja löytyy aina ranskalaiset korvaavista porkkanatikuista, kanaan ja parsakaaliin. Huomasin myös ilokseni, että a la carte -listalle oli ilmestynyt kolme eri annosta sisältävä vegemenu, joka on mielestäni hyvä veto savuisista liharuoistaan tunnetulle ravintolalle.

IMG_7410.JPG

IMG_7405.JPG

Perheemme lounaan tarjosi Hard Rock Cafe. @hrchelsinki #hardrockcafehelsinki #rockinkidssunday