basilsmash1.JPG

Olin alkusyksystä pop–up–baari Bob Barleyn naisille suunnatussa cocktail–koulussa, jossa loihdittiin erilaisia juomia viskistä. Ennen tilaisuutta en ollut koskaan ajatellut viskejä sen enempää kuin, että ne eivät todellakaan ole itseäni varten. Voitte siis varmaankin uskoa, että astelin jokseenkin ennakkoluuloisena Bob Barleyn ovista sisälle.

basilsmash2.JPG

basilsmash4.JPG

Heti ensimmäisenä käteeni kuitenkin iskettiin jotain aivan mielettömän makuista mansikkaa, basilikaa ja vaikka mitä ihanaa sisältävä viskipohjainen alkumalja, joka hämmensi minut täysin. Savuisuudesta ja muusta tunkkaisuudesta, joita oletin kaikkiin viskeihin liittyvän, ei ollut tietoakaan.

Lyhyen tastingin jälkeen alkoi cocktail–koulu ja viimeistään siinä vaiheessa, kun pääsin valmistamaan tätä tuoreesta basilikasta valmistettua drinkkiä olin täysin myyty. Olen tehnyt näitä cocktaileja varmaankin jokaiselle vieraalle, joka on tuon tilaisuuden jälkeen astellut ovestamme sisälle. Olen myös jopa matkustanut Tallinnaan ihan vain puolet halvempien Monkey Shoulder –viskipullojen perässä, ja tuota päivää ennen en ollut koskaan kuljettanut Virosta kotiin tölkkiäkään.. 

basilsmash6.JPG

basilsmash3.JPG

..että Kiitos vain Bob Barleyn kundeille, teitte aikamoisen vaikutuksen.