IMG_7014.JPG

IMG_7012.JPG

Tein muutama viikko sitten aivan ihanan chili-chorizopastan jääkaapista löytyneen Plantin chili-kaurakerman ympärille. Olin saanut Plantin tuotteita testattavaksi jo aikoja sitten, mutta ne olivat unohtuneet jääkaapin perälle. Kaapista löytyi myös pätkä chorizoa, paprikaa ja chiliä, joita olin käyttänyt täytettyjen paprikoiden valmistamiseen ja innostuin kokeilemaan minkälainen pasta aineksista muodostuisi.

IMG_7017.JPG

Alle vartissa valmistuva pikapasta vei heti kielen mennessään. Ensimmäisen tekokerran jälkeen lisäsin reseptiin vielä vähän timjamia ja valkosipulia sekä raastoin lopuksi annoksen pinnalle parmesaania. Nyt olen tehnyt tätä pastaa meille jo kolmatta kertaa peräkkäin, joten voitte varmasti uskoa, että siinä on sitä jotain.

IMG_7013.JPG

IMG_7010.JPG

Olen käyttänyt pastaan jokaisella valmistuskerralla Semperin gluteenitonta makaronia, jota suosin normaalin vehnämakaronin sijaan. Semperin makaroni pitää mielestäni paremmin al dente -rakenteensa eikä mene mössöksi niin helposti säilytyksen ja uudelleen lämmityksen jälkeen. Tällöin pasta on myös ilman pöydässä raastettavaa parmesaania täysin maidoton ja gluteeniton.

IMG_7016.JPG

IMG_7019.JPG