tillipesto2.JPG

tillipesto.JPG

Tänään on ollut taas sellainen päivä, ettei oikein mikään ole sujunut, koko ajan on ollut sata asiaa kesken ja kiire paikasta toiseen. Pystyn – ja pyrin  yleensä hallitsemaan ajankäyttöäni sekä aikataulujani kohtuullisen tarkasti, mutta sitten kun lapset sairastuvat jo uudelleen ennen kuin ehtivät edes kunnolla parantua edellisestä taudista ja koko muu elämä alkaa kaatua niskaan... niin, no sitten tämän järjestelmällisyyttä rakastavan ihmisen elämä menee aina hetkittäin aivan sekaisin. 

tillipesto7.JPG

tillipesto4.JPG

Nyt kun näin pääsi jälleen kerran käymään, jouduin lykkäämään kaupankäynnin jollekin toiselle päivälle ja kehittelemään jonkun nopean päivällisen pöytäämme edellispäivien jämistä. Lopputuloksena syntyi pesto parhaat päivänsä nähneestä tillipuskasta ja glögiä varten hankkimistani manteleista. Pastaa löytyy kaapistamme aina jossakin muodossa, samoin parmesaania, sitruunaa sekä valkosipulia. Syön usein ruisleivän päällä pehmeää vuohenjuustoa levitteen tilalla omenalohkojen kera, mutta tänään se päätyi puolikkaan ranskankermapurkin kanssa viime silaukseksi pasta-ateriamme päälle. 

tillipesto6.JPG

tillipesto8.JPG

Yllättäen hetken hutaisusta tuli kuitenkin blogireseptin arvoinen makuelämys. Tätä taidan tehdä toistekin, ja sillä kertaa ihan suunnitellusti.