caviar2.jpg

caviar5.JPG

Olemme sopineet perheeni kanssa jo aikoja sitten, että annamme jouluisin vain hyvin pieniä lahjoja toisillemme. Lahjabudjetti on noin 20–30 euroa per henkilö, jolloin kenenkään kukkarolle ei koidu joululahjojen hankkimisesta liian suurta rasitusta. Tietenkin joitain poikkeuksia on tehty hankkimalla isompia yhteislahjoja ja myös pienten lasten kohdalla tästä joustetaan.

caviar21.jpg

caviar4.JPG

Tänä vuonna olen hankkinut kaikille yhden henkilökohtaisen ja yhden samanlaisen lahjan. Ne kaikille samanlaiset lahjat ovat pienet purkit kaviaaria, jotka kävin hankkimassa yhdestä lempiravintoloistani, Etelärannan Finlandia Caviarista. Ravintola ja kaviaarimyymälä on ollut auki nyt reilun vuoden ajan. Löysin itse tieni sinne viime tammikuussa ensi kertaa ja kirjoitinkin kokemuksestani täällä.

caviar7.JPG

Vietimme marraskuun alussa syntymäpäiviäni Finlandia Caviarissa ja kaviaarihyllyjä tutkiskellessani keksi, että tänä jouluna paketoin jokaiselle ruokahullulle lähisukulaiselleni purkillisen tuota mustaa kultaa. Finlandia Caviar myy useamman eri sortin ja hintaluokan kaviaareja eri kokoisissa pakkauksissa, joten sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Esimerkiksi 10 gramman purkki italialaista Malossol Siberian Royal Baerii kaviaaria maksaa vain 10 euroa.

caviar1.JPG

caviar3.jpg

Ravintolan henkilökunta on myös aivan älyttömän asiantuntevaa ja mukavaa. Jos olet ensikertaa liikkeellä, he kertovat ja opastavat hyvin mielellään kaikessa. Ostosten lomassa suosittelen myös maistamaan Suomen parhaita Fin De Claire –ostereita, ja jos olet yhtä hullu kuin minä, niin pyydä päälle vielä nokare kaviaaria. Ne kaksi ovat suurinta herkkuani.

caviar6.JPG