IMG_6491.JPG

IMG_6486.JPG

IMG_6490.JPG

Eilinen oli ihana päivä. Kerrankin aikatauluni joustivat sen verran, että sain päivän keskellä rauhallisen hetken nauttia lounasta parhaassa seurassa eli yksin. Pöllähdin ohikulkumatkalla Hietalahden kauppahalliin ja löysin sieltä maailman suloisimman pikkuravintolan, Fat Ramenin. Ravintola on kyllä niittänyt jo paljon mainetta erinomaisella ruoallan, mutta vierailin siellä vasta ensimmäistä kertaa.

IMG_6489.JPG

IMG_6496.JPG

IMG_6485.JPG

Fat Ramen on nuudeliravintola, jossa tarjoillaan neljää eri alkuruokaa, joista itse valitsin wakame-salaatin. Olen pahimman luokan wakame-addikti enkä tilaisuuden tullen jätä sitä koskaan syömättä. Alkuruokien lisäksi listalta löytyy eri lihoista, kasviksista ja kalasta valmistettuja ramen-kulhoja sekä bo ssämejä. Näistä vaihtoehdoista omalle lautaselleni valikoitu possusta tehty mausteinen tonkotsu ramen, jota myös tiskin takaa suositeltiin.

IMG_6484.JPG

IMG_6495.JPG

IMG_6487.JPG

Fat Ramenin ramen oli aivan jumalallisen hyvää. Voi täysin liioittelematta sanoa, että se oli paras koskaan syömäni lautasellinen ramenia. Kulhossa kaikki maut toimivat yhteen täydellisesti; rasvaisen suolainen possu, paistetut sipulit, juuri oikean kypsyinen kananmuna, nuudelit, merilevä, liemen lempeä valkosipulisuus ja itsetehty tulinen chilikastike. Ainoa mitä jäin syödessäni miettimään oli se, miksen ole löytänyt tänne aikaisemmin. Tätä, lisää, kiitos.

IMG_6492.JPG

IMG_6493.JPG

Pala Japania keskellä Helsinkiä. Suosittelen!