photo3.JPG

Syksy, mökki ja takkatuli. Näissä merkeissä meni minun viikonloppuni. Mökillä käydessäni tuli avattua pullo Amager Bryghusin Hr. Frederiksen olut. Tämä sysimusta ja täyteläinen  Imperial Stout (10,5%) oli täydellinen kumppani takkatulen viereen. Tätä olutta pitäisi löytyä Suomesta hyvin varustelluista olutravintoloista. Ulkona alkaa olla hieman viileähköä ja kun se infernaalinen pimeys vihdoin valtaa tämän maan, niin herra Frederikseniin voi turvautua. Herkullista tavaraa!

 

Nyt on akut kuta kuinkin ladattu ja Portugalin reissusta selvitty. Kuvia matkan varrelta on luvassa jahka saan kaikki ne sata miljoonaa kuvaa selattua läpi. Myös viimeisin juomapalstani ilmestyi viime viikolla uusimmassa Maku-lehdessä. Sieltä löytyy jos jonkinmoista juomasuositusta aina viineistä sakeen. Palstalla esiintyy myös minun karvaiset jalat, dipattuna viiniin. Nam! ;-)

 

Nyt on kuitenkin aika pakata laukut, taas, ja suunnata kohti Australiaa. Puolenyön aikaan suuntaan nokkani kohti Singaporen lentokenttää. Miellyttävä 12 tunnin lento näin alkuun. Huh! Ajatus Australian viineistä antaa kyllä voimaa. Se on moro ja seuraava postaus onkin maapallon toiselta puolelta. Cheers!