Piparjuurituorejuustolla maustetut pienet pannukakut ovat mainioita cocktailpaloja. Päällä kylmäsavulohta ja parsan nuppuja. 

tuorejuustopannukakut-5165.jpg

Tässä loistava pikkusuolainen vappupiknikille. Mehukkaissa minipannukakuissa maistuu piparjuurituorejuusto, joka tuo makuun loistavan lisäyksen. Nämä pannukakut sopivat erityisesti kylmäsavulohen ja rapean parsan kanssa - erittäin hyvä yhdistelmä!

Pannukakkutaikina on melko paksua, minkä vuoksi siitä on helppo lusikoida paistinpannulle pieni kakkuja. Pannukakut kannattaa paistaa melko miedolla lämmöllä, jotta ne eivät pääse palamaan, mutta kypsyvät kauttaaltaan. Ennen täytteitä pannukakut pitää jäähdytää ja sillä välin käsittelyyn otetaan parsat. Parsoista käytetään vain nuput, joten varsista voi valmistaa vaikkapa parsagratiinia. Nuput kiehautetaan nopeasti ja nostetaan välittömästi kylmään veteen, jotta parsat säilyttävät kauniin vihreän värinsä.

Sipaise jäähtyneiden tuorejuustopannukakkujen päälle hieman piparjuurituorejuustoa, pala kylmäsavulohta ja muutama parsan nuppu. Koristele lopuksi hienonnetulla ruohosipulilla.

tuorejuustopannukakut-5166.jpg

tuorejuustopannukakut-5168.jpg