Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Sydänliitto

11206000_392620477589780_3485074128480259108_n.jpg

Mahtavaa, nyt on todella mielenkiintoista projektia luvassa. Erilaista, hauskaa, jännittävää. Meitä on nyt nimittäin kolme blogia, jotka ovat yhteistyössä Sydänliiton ja tarkemmin vielä Sydänmerkin kanssa. Hyvällä asialla siis ja parasta tässä on se, että tehdään yhdessä jotain hauskaa. Osallistumme nimittäin seuraavaan ravintolapäivään 16.5. yhdessä Sydänmerkin sekä 52 Weeks of Deliciouness ja White Trash Disease -blogien kanssa. Annen ja Natan kanssa ollaan siis Kaivopuiston Kompassiaukiolla kello 12 lähtien. 

Tähän yhteistyöhön oli helppo lähteä mukaan, sillä on tietysti mukava tehdä yhteistyötä toisten blogienkin kanssa. Sydänmerkin mukanaolo on todella iso asia ja tämä yhteistyö ajaa siis yhteistä hyvää. Ravintolapäivä on tälle kaikelle mitä täydellisin aika ja paikka. Joskus asiat vaan osuvat kaikki kohdilleen. Sydänravintola löytyi nopeasti yhteisen aivoriihen tuloksena. Ruuat, joita ravintolassa on tarjolla, ovat tietysti syntyneet Sydänmerkin periaatteilla. Tästä on siis tulossa herkullinen ruokamatka maailman ympäri, kun kaikkien ruuat  ovat saaneet inspiraationsa eri maailmankolkista. 

Ruokaa, kun ajatellaan yleisesti niin tässä voi suoraan myöntää, että aina ei jaksa niin tarkkaan miettiä ja lukea jokaista tuoteselostetta. Ja itseasiassa se Sydänmerkissä onkin parasta, kun ei tarvitse miettiä. Jos merkki tuotteesta löytyy, niin se on silloin kyseisestä tuoteryhmästä se terveellisin vaihtoehto. Se merkitsee tällaiselle laiskahkolle ihmiselle hyvin paljon, että voi vaan valita merkin perusteella hyllyltä jotain ja tietää, että se on niistä vaihtoehdoista se paras valinta ja että oikeasti voi luottaa siihen. 

Hienoa Sydänmerkin ja Sydänliiton toiminnassa on myös se, että ruuan on aina tarkoitus maistua hyvältä. Vaikka ideana onkin vähentää suolaa, kovia rasvoja, sokeria yms, niin mausta ei missään nimessä tingitä. Mausteilla saa aikaiseksi hienoja makuja, eikä niistä tarvitse luopua.  Tiedän itsekin ihmisiä, jotka lisäävät automaattisesti suolaa ruokaan ilman, että ovat sitä edes maistaneet (köh... isä, irti siitä suolasirottimesta... köh). 

Tämän yhteistyön tiimoilta haluammekin nyt kutsua lukijamme seuraavana ravintolapäivänä, 16.5, Sydänravintolaan! Löydät Sydänravintola-tapahtuman myös Facebookista. Tarjolla on siis hyvää ruokaa, loistavaa seuraa ja viihdettäkin, jota tarjoilee Teppo Tuomisto Johnny Got It Wrong -bändistä. 

Tulethan siis moikkaamaan ja ottamaan osaa Sydänravintolaan. :)

sydaenmerkki_originaali_0.png