Syksyn parhaassa pizzassa maistuu suppilovahverot, poro ja kotimaiset omenat. Pohjalla runsaasti ranskankermaa ja emmentaljuustoa. Tästä ei pizza parane!

suppilovahveropizza-5885.jpg

Moneskohan kerta mahtaa jo olla, kun valmistan tätä pizzaa syksyn aikana. Aiemmin täytteinä on ollut kylläkin kantarellit ja omenan tilalla olen käyttänyt päärynää. Kantarellien saatavuus alkaa jo hieman heikentymään, joten paras siirtyä sesongin seuraavaan sieneen - suppilovahveroon. Mielestäni suppilovahverot sopivat tähän jopa kantarellejä paremmin, ne toimivat savuporon kanssa loistavasti yhteen.

Pizzan pohjalla tomaattikastikkeen sijaan toimii lempeä ranskankerma ja juustoksi sopii parhaiten voimakas emmental. Tätä pizzaa pitäisi jokaisen maistaa, jopa sieniä karttavat ovat ihastuneet tähän.

suppilovahveropizza-5875.jpg

suppilovahveropizza-5880.jpg