Valmista nämä herkulliset kierteet syksyn suppilovahverosadosta. Sopivat mainiosti vaikkapa iltateelle!

suppilovahverokierteet-2913.jpg

Hieman ovat jo suppilovahverot alkaneet kuivahtaa, mutta eipä se estä niitä käyttämästä edelleen ruualaitossa. Parempikin, että niistä ei irtoa niin paljon nestettä pannulla paistaessa. Viime vuonna testasin kantarellikierteitä ja se tuli todettua erittäin toimivaksi reseptiksi. Nyt kierteiden sisään pääsivät suppilovahverot ja täytyy sanoa, että ne toimivat kantarellejä paremmin.

Suppilovahverosta on moneksi. Aiemmin blogissa on valmistettu mm. suppilovahverorisottoa ja suppilovahveropiirakkaa, joista molemmat ovat kokeilemisen arvoisia. 

Kierteiden valmistuksesta voi lukea tarkemmin aikasemmasta postauksesta, sieltä löytyy myös kuvia valmistusvaiheista. Nyt laitan pannun tulille ja nautin muutaman kierteen kuuman teen kanssa - täydellinen iltapala!

suppilovahverokierteet-2917.jpg