Perinteinen hirvikastike saa lisämakua suppilovahveroista. Tarjoa kastike perunamuusin, suolakurkkujen ja puolukoiden kanssa. 

suppilovahvero-hirvikastike-5942.jpg

Suppilovahveroista saa mukavaa lisämakua perinteiseen hirvikastikkeeseen. Parin viikon takaisesta suppilovahverosaaliista on vielä runsaasti jäljelle, joten ajattelin yhdistää niitä hirvikastikkeen joukkoon. Riista ja sienet sopivatkin hyvin yhteen ja kastikkeesta tuli mainio. Tarkempaa aikaa ei tullut otettua kuinka kauan tämä kastike sai hautua, sillä se unohtui levylle, kun aloin tekemään aivan muita asioita. Pilalle sitä ei kuitenkaan saa vaikka hauduttaisi monta tuntia - oikeastaan maku vain paranee, mitä pidempään sen antaa hautua.

Lisukkeeksi valmistin rosamundaperunoista herkullisen perunamuusin, jossa en voita säästellyt. Suppilovahvero-hirvikeiton kylkeen sopii parhaiten maustekurkut ja tuoreet puolukat tai puolukkahillo.

suppilovahvero-hirvikastike-5948.jpg