Töhnämunat 2.0! Valkosuklaa täytteiset Kinder-suklaamunat raikkaalla mangosydämellä. Pyöräytys Oreo-keksitahnassa ja pistaasipähkinärouheessa. Koristeeksi vielä valkosuklaaraidoitus. Nam!

supertöhnämunat-5044.jpg

Nyt on kyseessä sellainen överijälkkäri, joka ei jätä ketään kylmäksi. Vein töhnämunat uudelle tasolle lisäämällä niiden sisään mangosydämen ja pinnoittamalla ne Oreo-kekseistä tehdyllä kuorrutteella. Kaiken kruunaa kauniin vihreä pistaasirouhe, joka sopii aivan loistavasti tähän yhdistelmään. Päälle tietysti vielä valkosuklaaraidoitus, ettei mene liian kevyeksi.

Näiden töhnämunien valmistus aloitetaan halkaisemalla Kinder-suklaamunat varovasti keskeltä halki. Ei haittaa vaikka halkaiseminen ei onnistuisi täydellisesti, kunhan muistaa laittaa samat puolikkaat myös yhteen. Lusikoi valkosuklaamoussea jokaiseen puolikkaaseen ja tee toiseen puolikkaaseen pieni kolo mangososetta varten. Painele puolikkaat yhteen ja nosta pakastimeen noin tunniksi.

supertöhnämunat-5034.jpg

Valmista Oreo-keksitäyte hienontamalla keksit tehosekoittimessa ja lisää sitten tuorejuusto. Keksikuorrute kannattaa jakaa tässä vaiheessa viiteen osaan leivinpaperin päälle ja nostaa tekeytymään jääkaappiin. Keksikuorrutetta on hankala muotoilla, kun se on lämmintä, sillä se tarttuu käsiin. Kun suklaamunat on kuorrutettu täytteellä, niin ne pyöritellään vielä pistaasipähkinärouheessa. Lopuksi valkosuklaaraidoitus ja nämä super-töhnämunat ovat valmiit! Lopputulos oli kyllä aivan mieletön, ehdottomasti vaivan arvoista.

supertöhnämunat-5036.jpg