Kinuskinen keksipohja ja runsaasti puolukkaa sisältävä mousse muodostavat vastustamattoman makuparin. 

puolukkamoussekakku-5927.jpg

Viime viikonloppuna tuli käytyä pitkästä aikaa puolukassa. Puolukoita onkin nyt runsaasti saatavilla, eikä viiden litran ämpärin täyttämiseen kulunut puolta tuntia kauempaa. 

Viime vuonna tein puolukoista piirakan pullataikinalla ja siitä tulikin erittäin hyvä. Tällä kertaa kokeilin valmistaa puolukkamoussekakkua. Reseptin halusin pitää mahdollisimman helppona ja mielestäni onnistuinkin siinä melko hyvin. Myös maku tässä kakussa on onnistunut ja niin oli myös vieraidenkin mielestä. Käytin pohjaan voin sijaan kinuskia - onhan puolukat ja kinuski loistava yhdistelmä. 

puolukkamoussekakku-5921.jpg