Runsaasti erilaisia pähkinöitä sisältävä granola sopii loistavasti aamupalaksi. Parasta se on vaniljajogurtin kanssa.

pähkinämysli-5834.jpg

Viimeisimmän kuukauden ajan olen syönyt tätä pähkinägranolaa aamupalaksi vaniljajogurtin kanssa. Se on yksinkertaisesti vain niin hyvä yhdistelmä, johon ei ole ainakaan vielä kyllästynyt. Kun granolan tekee itse niin siihen saa juuri ne ainekset joista pitää. En ole koskaan pitänyt rusinoista granolassa ja sellaisia sekoituksia on melko vaikea löytää kaupasta, joissa rusinoita ei olisi.

Tämän granolan valmistus on todella helppoa, sillä kaikki ainekset vain sekoitellaan keskenään ja sitten paahdetaan uunissa kauniin väriseksi. Mikäli tykkää hieman vähemmän paahteisesta, niin pelti kannattaa ottaa aikaisemmin uunista.