Naudan poski on loistava liha, joka on parhaimmillaan suussa sulava grilliherkku.

bbq-naudanposki-5522.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Atria

Juhannus lähestyy ja samalla joka vuotinen pohdinta siitä, mitä grilliin tänä vuonna laitettaisiin. Tykkään itse kokeilla joka vuosi uusia grillireseptejä ja myös vaihdella kesäjuhlien tarjottavia. Liharuoissa harvinaisemmat ruhon osat ovat jo muutamien vuosien olleet melkoisessa nosteessa. Huono saatavuus on kuitenkin vaikeuttanut useiden ruokien valmistamista. Esimerkiksi naudan poski on turhaan jäänyt unholaan vaikean saatavuutensa takia. Uudesta Atrian Lihakaupasta sitä kuitenkin saa ja vieläpä kotiovelle asti toimitettuna. Lihakaupasta innostuneena tilasin reilun satsin naudan poskia, joista sain aikaiseksi mainion grilliherkun. 

bbq-naudanposki-5514.jpg

Naudan poskien maku on hyvin lähellä riistaa. Tein poskille intensiivisiä makuja sisältävän bbq-kastikkeen, joka täydentää poskien omaa melko voimakasta makua. Poskista saa pitkällä haudutuksella uunissa suussa sulavan pehmeitä ja nopea grillaus viimeistelee lihan antamalla sille hieman pintaa. Tästä ruoasta saa loistavan juhannustarjottavan hauduttamalla posket etukäteen ja nostamalla ne h-hetkellä kuumaan grilliin. Poskien koko vaihtelee jonkin verran, mutta sopiva määrä kahta ruokailijaa kohden on noin 1–2 poskea.

bbq-naudanposki-5518.jpg

Kannattaa rohkeasti kokeilla uusia ruhon osia ja tutustua Atrian Lihakaupan kattavaan valikoimaan. Kaikki liha on suomalaista ja Lihakaupasta on saatavilla myös luomulihaa! 

bbq-naudanposki-5519.jpg

bbq-naudanposki-5520.jpg