Tämä herkullinen munakasrulla täytetään kantarelleista valmistetulla kermaisella muhennoksella ja kuorrutetaan lopuksi juustolla. Lopputuloksena syntyy jotain uskomattoman maukasta, millä hurmaa vaativammatkin vieraat.

munakasrulla-2527.jpg

Kantarellit ovat yksi sienisuosikeistani ja niitä on ollut tänä vuonna runsaasti saatavilla metsissä. Niistä syntyikin nyt herkullinen munakasrulla, jossa pääosassa ovat kantarellit, niitä menikin tähän rullaan kaksi litraa, mutta pienemmälläkin määrällä kyllä pärjää. Sisällä olevaan muhennokseen on käytetty uuden sadon sipuleita, joissa maku sopivan mieto, eikä näin peitä kantarellin ominaismakua. Mausteiksi sopivat parhaiten tuore timjami ja valkopippuri. Päälle kun heittää vielä kourallisen juustoraastetta ja sen ruskistaa kauniiksi uunissa on täydellinen munakasrulla valmis.

Tämän ohjeen kantarellimuhennosta voi syödä myös sellaisenaan, se sopii vaikkapa pihvin kylkeen tai leivälle. Aiemmin blogissa valmistettu sienestäjän kantarellileivät ovat myös erittäin maukas tapa nauttia metsän antimista.

munakasrulla-2532.jpg